web analytics

креираме графички решенија

Кои ќе го продаваат Вашиот производ 24/7.
Вашиот бизнис заслужува повеќе.

Тука сме!

Доколку барате креативни дизајни кои поттикнуваат купување на рекламираните производи, дизајни кои ќе ги конвертираат Вашите посетители во постојани потрошувачи, тогаш Вие сте на правото место!

Наша мисија е да креираме графички елементи, кои ќе го продаваат Вашиот продукт/услуга 24/7/365.

Целта е сликата да продава.

Слики и видеа за Социјални Медиуми

Сите бизниси кои генерираат најголем профит на социјалните медиуми имаат нешто заедничко – свои материјали.

Тие бизниси не се наслонуваат на обични слики најдени на Гугл или слики и видеа украдени од други бизниси на социјалните мрежи.

Имате една шанса за прв впечаток.

Тука сме!

Доколку барате креативни дизајни кои поттикнуваат купување на рекламираните производи, дизајни кои ќе ги конвертираат Вашите посетители во постојани потрошувачи, тогаш Вие сте на правото место!

Наша мисија е да креираме графички елементи, кои ќе го продаваат Вашиот продукт/услуга 24/7/365.

Целта е сликата да продава.

Слики и видеа за Социјални Медиуми

Сите бизниси кои генерираат најголем профит на социјалните медиуми имаат нешто заедничко – свои материјали.

Тие бизниси не се наслонуваат на обични слики најдени на Гугл или слики и видеа украдени од други бизниси на социјалните мрежи.

Имате една шанса за прв впечаток.

ПРИНТ ДИЗАЈН

 • Банери,
 • Рекламни постери
 • Флаери
 • Бизнис брошури
 • Каталози и менија
 • Уникатни логоа
 • Професионални бизнис картички
 • Дипломи
 • Сертификати
 • Членски картички
 • Покани за родендени, свадби и други свечености
 • Насловни страни за книги
 • Насловни страни за списанија
 • Плик дизајни
 • Дизајни за пакувања
 • Дизајни за памфлети
 • Инфографици
 • Векторско CV
 • Налепници (стикерс)

ВАЖНО: нудиме и други услуги од оваа област кои не се наброен

ДИзајн за на социјални медиуми

Ви требаат слики и видеа за социјалните медиуми кои се лицето на Вашиот бизнис во дигиталниот свет? Од слики за постојано споделување, до видеа и рекламни материјали, нашата креативна работа се базира на јасни цели – продажба и профит. 

Социјалните медиуми можат да бидат Вашиот највреден продавач кој не се уморува, не спие. не бара пауза ниту покачување на плата. Но социјалните медиуми не вршат никаква работа за Вашиот бизнис без слики и видеа кои ќе го продаваат Вашиот продукт или услуга.

Бренд и Идентитет

Како до Вашите графички елементи кои ќе продаваат за вас?

 1. Јавете ни се на
  070 303 831
 2. Се запознаваме и закажуваме краток состанок
 3. Добивате готови материјали