web analytics

одлични графички решенија

Тука сме!

Доколку барате креативни дизајни кои го задржуваат вниманието и инспирираат акција, дизајни кои ќе ги конвертираат Вашите посетители во постојани потрошувачи, тогаш Вие сте на правото место!

Наша мисија е да креираме графички елементи, кои визуелно комуницираат со посетителите, го истакнуваат брендот и Вашите идеји ги претворуваат во монетарен успех.

Брендирање и Идентитет

Вашиот бренд е повеќе од име и лого. Брендот е ДНК на Вашиот бизнис. Брендот сте Вие, Вашите потрошувачи, вработени, идентитетот и културата која ја создавате.

Брендот не се случува туку-така. Потребна е стратегија и затоа сме ние тука! Учиме за Вас и Вашиот бизнис, за што се залагате и каде сакате да стигнете бизнисот во иднина. Потоа развиваме стратегија составена од визуелни елементи, пишан збор и персона која ја оживува Вашата нова веб страна.

Дизајни за Социјални Медиуми

Сите бизниси кои генерираат најголем број на лајкови, коментари и споделувања на социјалните медиуми имаат нешто заедничко – свои материјали. Тие бизниси не се наслонуваат на обични слики најдени на Гугл или слики и видеа украдени од други бизниси на социјалните мрежи.

Голем фактор во брендирањето се уникатните слики и видеа кои ќе бидат интересни и примамливи за споделување со пријателите.

Принт Дизајн

Квалитетниот дизајн за принт треба да предизвика реакција кај Вашата публика т.е. да ги поттикне луѓето да размислуваат, научат (дознаат) или да разбуди чувства кон тоа што графиката го претставува. Само тогаш, Вашиот бренд ќе стане претпознатлив.

Но најважно од се, потребен ви е тим кој ќе ја види Вашата визија, низ Вашите очи и ќе креира дизајн кој ќе се поклопи со идентитетот на Вашиот бренд.

Тука сме!

Ако барате креативни дизајни кои го задржуваат вниманието и инспирираат акција, дизајни кои ќе ги конвертираат Вашите посетители во постојани потрошувачи, тогаш Вие сте на правото место!

Наша мисија е да креираме графички елементи, кои визуелно комуницираат со посетителите, го истакнуваат брендот и Вашите идеји ги претворуваат во монетарен успех.

Брендирање и Идентитет

Вашиот бренд е повеќе од име и лого. Брендот е ДНК на Вашиот бизнис. Брендот сте Вие, Вашите потрошувачи, вработени, идентитетот и културата која ја создавате.

Брендот не се случува туку-така. Потребна е стратегија и затоа сме ние тука! Учиме за Вас и Вашиот бизнис, за што се залагате и каде сакате да стигнете бизнисот во иднина. Потоа развиваме стратегија составена од визуелни елементи, пишан збор и персона која ја оживува Вашата нова веб страна.

Дизајни за Социјални Медиуми

Сите бизниси кои генерираат најголем број на лајкови, коментари и споделувања на социјалните медиуми имаат нешто заедничко – свои материјали. Тие бизниси не се наслонуваат на обични слики најдени на Гугл или слики и видеа украдени од други бизниси на социјалните мрежи.

Голем фактор во брендирањето се уникатните слики и видеа кои ќе бидат интересни и примамливи за споделување со пријателите.

Принт Дизајн

Квалитетниот дизајн за принт треба да предизвика реакција кај Вашата публика т.е. да ги поттикне луѓето да размислуваат, научат (дознаат) или да разбуди чувства кон тоа што графиката го претставува. Само тогаш, Вашиот бренд ќе стане претпознатлив.

Но најважно од се, потребен ви е тим кој ќе ја види Вашата визија, низ Вашите очи и ќе креира дизајн кој ќе се поклопи со идентитетот на Вашиот бренд.

ПРИНТ ДИЗАЈН

 • Банери,
 • рекламни постери,
 • флаери
 • Бизнис брошури
 • Каталози и менија
 • Уникатни логоа
 • Професионални бизнис картички
 • Дипломи
 • Сертификати
 • Членски картички
 • Покани за родендени, свадби и други свечености
 • Насловни страни за книги
 • Насловни страни за списанија
 • Плик дизајни
 • Дизајни за пакувања
 • Дизајни за памфлети
 • Инфографици
 • Векторско CV
 • Налепници (стикерс)

ВАЖНО: нудиме и други услуги од оваа област кои не се наброен

ДИзајн за на социјални медиуми

Ви требаат слики и видеа за социјалните медиуми кои се лицето на Вашиот бизнис во дигиталниот свет? Од слики за постојано споделување, до видеа и рекламни материјали, нашата креативна работа се базира на јасни цели и цврста стратешка основа. 

Денес социјалните медиуми се првиот предуслов за брендирање. А социјалните медиуми не значат ништо без добра содржина.

Бренд и Идентитет

Вистинскиот бренд комбинира дизајн и порака да предизвика емоции и да зголеми продажби. Правилно изградениот бренд ја пренесува вредноста на бизнисот и на вработените и на потрошувачите. Кога компанијата ќе успее паметно да ги балансира овие елементи, вредноста на самата компанија се зацврстува и успешно го поминува тестот на времето, а со тоа се осигурува опстанок и експоненцијален раст на бизнисот.

Како што напоменавме, брендот не е изграден со име и лого. Тука се вклучени и бренд-боите, името на веб страната, супер брза комуникација, патерни, графички елементи, брзина на веб страната, добро развиени социјални медиуми и позиционирање на продуктот/услугата на уникатен начин кој ќе ве направи препознатливи кај масата.

Поради тоа ние нудиме целосен пакет со сите досега спомнати елементи, со цел да го “истапкаме” долгиот пат пред Вас и заедно да го изградиме брендот и идентитетот на Вашиот бизнис, а со тоа да ја освоите и зацементирате довербата на потрошувачите.

Контакт