web analytics

НАСЛОВ 1:
Дочекај ја Иднината Спремен
Научи како да Заработуваш ОН-ЛАЈН  – од Ментори кои Веќе го Прават Тоа

НАСЛОВ 2:
Иднината е ОН-ЛАЈН
Научи како да Заработуваш од Дома  – од Ментори кои Веќе го Прават Тоа

НАСЛОВ 3:
Дали си Спремен да Заработуваш од Дома?
Можеш и ТИ! – под Водство на Искусни Ментори

НАСЛОВ 4:
Работи ОН-ЛАЈН!
Заработувај од Дома – Можеш и ТИ!
(под Водство на Искусни Ментори)

НАСЛОВ 5:
Зачекори со светот – заработувај од дома
научи како, од ментори кои веќе го прават тоа 

 

Зашто Ние?

Другите курсеви ќе ве запознаат теоретски со основите на дигиталниот маркетинг.

Ние ќе ве оспособиме сами да продавате во Америка и да заработувате најмалку една Американска просечна плата од дома!

Што ви е Потребно за Да Успеете?

Средно Познавање На Англиски Јазик

Основно Познавање од Работа на Компјутер

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Десктоп/Лаптоп

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Желба за Заработување на Интернет

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Што НЕ ви е Потребно?

Запознајте Се со Главниот Ментор –
Мирко Чешелкоски низ неговите многубројни Интервјуа за Светски Медиуми

CNN INTERVIEW – Mirko Cheshelkoski

Mirko Cheselkoski @ CNA INSIDER

CNN INTERVIEW – Mirko Cheshelkoski

Преостанато Време за Регистрација на Курсот:

ПРОГРАМА НА КУРСОТ
— ЦЕЛОСЕН ВОДИЧ ДО ФИНАНСИСКА СЛОБОДА —

1) CASE STUDY – Na’e Eyelash Spoon
(real business, profitable example)
– Детално ќе го разгледаме секој детал во процесот на масовна продажба, конкретно за “Na’e – Eyelash Spoon”
– Ќе ги откриеме нашите тајни кои го направија овој бизнис супер-успешен и профитабилен
– Темелно ќе ги анализираме добитните ФБ и Инстаграм реклами и ќе објасниме зашто баш тие функционираат со месеци
– Ќе научите како да ги примените профитабилните принципи во вашиот e-Commerce бизнис!
– Изгледајте го видеото подоле за да дознаете малку повеќе за овој успешен бизнис!

2) CASE STUDY – Luxe Fashion Macedonia
(real Macedonian business, profitable example)
– Како до Македонски Онлајн Бутик со минимум 150 нарачки во спори денови?
– Како до Македонски Онлајн Бутик со скоро 1000 продажби денот на Црн Петок?
– Како да ја шпионирате конкуренцијата и сами да го победите целиот конкурентски тим во однос на продажби и профитабилност
– Како да ги примените овие специфични маркетинг техники кои функционираат во Македонија за било кој бизнис! 
– Изгледајте го видеото подоле за да дознаете малку повеќе за овој успешен бизнис!

Одкако заедно ќе ги анализираме успешните бизниси,
продолжуваме со програмата чекор по чекор до Вашиот Успех…!

4) Што е “Dropshipping” и како да започнете?
5) Што е “Oberlo”, зашто се користи, како да го користите Вие, и буџет што треба да го одвоите за “Oberlo”
6) “Shopify” во акција и потребен буџет.

7) Процес на додавање на нов продукт во вашата “Shopify” продавница преку “Oberlo”
8) Како да најдете добитни производи што лесно ќе ги продавате? Откриваме неверојатна алатка која ќе ви дозволи да ја шпионирате успешни продукти и продавници и истите продукти да ги продавате вие!
9) Првата ПРОДАЖБА – што потоа? Како се испраќа продуктот од AliExpress до вашиот клиент?

10)  Реклами на ФБ и Инстаграм – како да креирате и тестирате 3 типа на реклами:
     – Video Ads on FB and IG (testing different 3-second beginnings)
     – Image Ads on FB and IG (experimenting different angles, ratio 1:1)
     – Story Ads (ratio 9:16, testing different 3-second beginnings)

11)  Бирање на правиот “OBJECTIVE” при креирање на реклами за “dropshipping” – единствениот “objective” што ќе ви треба
12)  Ре-таргет на публиките? Нема потреба да трошите буџет на ре-таргет реклами. Детално ќе објасниме зашто и ќе покажеме низ практични примери

13)  Тракинг Кодови – поставување на FB Pixel Code, Analytics Code & G-Tag Code за оптимизирање на рекламите и мерење на успех (поставување на Shopify)
14) Креирање на публики кои ќе станат вашите верни потрошувачи
15) Тренирање на ФБ Пикселот, креирање правила за “standard events” и оптимизирање на рекламите кон пониска цена по клик – максимална заработка во однос на потрешен буџет за рекламирање

16)  Читање на аналитика на ФБ – после првите 20-30 продажби анализа на нашите клиенти и дефинирање на нови таргет публики врз база на информациите добиени од нашите први клиенти:
      пол
      возраст
      платформа (ФБ или ИГ)
      placement (feed, story, Instant Article, in-stream…)
      држава/регион
      уред од каде што е направена продажбата (iOS, Android, Windows…)
      и други важни метрици…

17) Како да ги искористите информациите добиени од првите купци за дополнително да ги оптимизирате рекламите?
18) Што после првите успеси? Како да го скалирате бизнисот и да зголемите обртот?
19) CBO Campaigns – што е CBO и кога се користи?

20) Креативи за реклами, дексрипции за ефикасна продажба, комбинации и тестирања на различни кретиви и дескрипции, и split-testing – НАПРЕДНО РЕКЛАМИРАЊЕ НА ФБ
21) Тајниот Успешен Експеримент со помош на кој го скалиравме бизнисот на “Na’e – Eyelash Spoon” до $50.000 месечен обрт!
22) FB Advertising Hack – “Pause the Ad Set, Duplicate it, Run it Again”

23) Други потребни апликации за онлајн продавницата
24) Неопходни страни (pages) на вашата онлајн продавница

25) Up-sells – зголемување на профитабилност 

Запознајте се со Вашите Ментори

Филип Трајаноски
Partner at Maximum Marketing,
Digital Marketing Leads & Sales Genaration,
ко-креатор на Курсот за Дигитален Маркетинг

Мирко Чешелкоски
Founder & CEO на Maximum Marketing,
маркетинг консултант,
креатор на повеќе едукативни Маркетинг курсеви

Боби Компас Бенд

Почеток на Курсот: 13ти Април, 2020
направи го првиот чекор кон Американска месечна плата, СЕГА!

Преостанато Време за Регистрација:

Поради моменталната ситуација со COVID19, часовите ќе бидат исклучиво ОН-ЛАЈН во ЖИВО.

За одржување на часовите користиме апликација која овозможува лесна интеракција помеѓу вас и менторите. Секој час ќе биде снимен и достапен за вас да го гледате во секое време.

Се надеваме дека набргу ситуацијата ќе се стабилизира и ќе бидеме во можност да одржуваме часови и во нашите простории.