web analytics

Restaurant Marketing 2

Ви фали ли поголема посетеност на вашиот ресторан?

Доколку не сте во тек со најновите методи на рекламирање, заостанувате и набрзо конкуренцијата ќе ви ги превземе клиентите!

Знаете ли како да ја искористите моќта на интернетот, социјалните мрежи и Гугл за да привлечете нови постетители во вашиот локал и со тоа да остварувате 15-25% поголем профит секој месец?

Од тимот кој му помогна на Доналд Трамп да победи на изборите во 2016…

Можеме да го сработиме тоа за вас или може да ве подучиме како вие тоа да го направите сами

Нудиме 2 типа на пакети

Пакет #1

Ние сме иновативна маркетинг агенција, специјализирана за интернет маркетинг и сме посветени на подигање на брендови. Дозволете ни да го зголемиме вашето присуство на Facebook и Instagram преку супер-таргетирани реклами и со тоа да привлечеме голем број на нови потрошувачи кои ќе останат ваши лојални клиенти.

Дигитален маркетинг / Facebook, Instagram, Google

Креирање на препознатливо лого

Меил маркетинг

Маркетинг стратегија за вашиот бизнис

Пакет #2 - научете сами

Покрај услугите како дигитална маркетинг агенција исто така нудиме и напреден курс за интернет промовирање и зајакнување на сите видови на бизниси кој ќе ви овозможи сами да навлезете во тајните на интернет промовирањето. Ќе се запознаете со најновите методи и скратени патеки до успех во привлекување нови клиенти секојдневно, а вашиот бизнис ќе доживее БУМ спроведувајќи ги стекнатите знаења.

Еден од нашите клиенти кажа:

“The Maksimum Marketing company and I are working together at the perfect time. We have been in business for 2 1/2 years and are trying to get to the next level, increasing our footprint and sales in the community. The Maksimum Marketing team is helping me tackle my shortcomings and hone my strengths. They are teaching me about smarter marketing and helping me look at my business from a different angle.” – Sandra Young (Main Street Cafe)

Контактирајте не